HTML

Projektmenedzsment, alkalmazásfejlesztés

Online projektmenedzsment rendszerek, webes alkalmazások fejlesztése, refactoring.

Friss topikok

Linkblog

Újra itt

2014.05.31. 14:19 develop

Hosszú kihagyás után újra billentyűzetet ragadok. 7 és fél év után új, motiváló és inspiráló munkahelyet kerestem magamnak. Szakmailag az utolsó 1-2 év langyos víz volt, ezért is örülök, hogy váltottam. Az új helyen újra fejlesztek, tervezek, kódot elemzek.

A váltással együtt a régi terveimet is levettem a polcról és leporoltam őket. Legnagyobb örömömre egy korábbi projektem is előkerült, amin annak idején sokat dolgoztam. Új munkahelyemen a webes feladat- és projekt menedzsment programomat használjuk, ami napról napra fejlődik, változik a cég igényeinek, elvárásainak megfelelően.

Napi szinten 3-4 belsős, és 1-2 külsős kolléga közös munkáját segíti a szoftver. Amellett, hogy a feladataink kezelése és nyilvántartása sokkal egyszerűbb, hamarosan az ügyfeleinket is be fogjuk vonni a használatába. A külsős kommunikáció az e-mailes csatornáról reményeink szerint teljes egészében át fog terelődni a rendszerre, ahol a feladatok kezelése nem csak általunk, hanem az ügyfelek által is jobban áttekinthető és követhető lesz.

Hiszünk abban, hogy a rendszer bevezetésével rugalmasabb feladat- és ügyfélkezelést fogunk megvalósítani, amellett hogy a mi munkánkat is nagyban megkönnyíti.

A szoftver olyan, mint egy kert. Ha rendszeresen gondozod, meghálálja magát: ha folyamatosan törődsz vele, minden nappal egyre jobban érzed magad benne és egyre közelebb kerül hozzád, míg a végén a részeddé nem válik. :)

Szólj hozzá!

Címkék: projekt menedzsment projektmenedzsment

A bejegyzés trackback címe:

https://develop.blog.hu/api/trackback/id/tr686240121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása