HTML

Projektmenedzsment, alkalmazásfejlesztés

Online projektmenedzsment rendszerek, webes alkalmazások fejlesztése, refactoring.

Friss topikok

Linkblog

Legyen teljes ellenőrzése projektjei felett!

2012.11.26. 22:45 develop

Egy vállalkozás sikeres működéséhez kiemelkedően fontos az értékesített termék vagy szolgáltatás minősége. Van azonban egy másik kulcsfontosságú tényező is, amiről néha hajlamosak vagyunk megfeledkezni: alkalmazottaink munkájának minősége és hozzáállása a cég ügyfeleihez.

De cégvezetőként hogyan láthatjuk át, hogy alkalmazottaink pontosan betartják-e a határidőket, miként kommunikálnak az ügyfelekkel, minőségi és költséghatékony munkát végeznek-e?

A probléma megoldására fejlesztettük ki a Projekt Menedzser rendszerben az utó- és nyomon követést valamint az ellenőrzést lehetővé tevő funkciókat, vagyis a Riport Modult, amivel cégvezetőként azonnal láthatja, hol tart egy projekt, vagy feladat, mit és hogyan kommunikálnak alkalmazottai az ügyfelekkel, nincs-e határidőn túli feladatuk, összességében milyen minőségű munkát végeznek.

Tovább a folytatáshoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://develop.blog.hu/api/trackback/id/tr724927392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása